Studio Gee doet mee! Toffe tuinen & Mooie makers route

door | samenwerking | 0 Reacties

Studio Gee doet mee! Toffe tuinen & Mooie makers route

door | samenwerking | 0 Reacties

Studio Gee doet mee! Komend weekend 11 en 12 september is het zover. Dan is er weer een editie van de Toffe Tuinen & Mooie Makers route in Tilburg. Op zaterdag 11 september stel ik mijn tuin open voor bezoek. Uiteraard doe ik ook mee als professioneel maker en zal mijn werk in de tuin te zien zijn (mits het niet regent, anders is de kunst binnen te bezichtigen)

Want hoe leuk is dat! Een tuin als expositieruimte! Mijn huis is makkelijk te herkennen, want mijn voorraam gebruik ik standaard als etalage om mijn nieuwste werken tentoon te stellen. Maar een tuin als etalage gebruiken heb ik nog nooit eerder gedaan. Daarom vind ik het ontzettend leuk om mee te werken aan dit mooie concept.

Wat is een Toffe Tuin?

Een toffe tuin wordt gezien als een plek waar oog voor water en biodiversiteit is. Een natuurvriendelijke plek! Deze tuinen hebben vaak leuke elementen en scoren hoog op het gebied van klimaatadaptatie.

Wat wordt gezien als Mooie Makers?

Een Mooie Maker kan zowel amateur als professioneel zijn. Of je nu ervaren bent of een starter, het gaat vooral om de passie die je hebt voor hetgeen dat je maakt. En dat kan van alles zijn, zoals aquarelschilderijen zoals ik maak maar ook houtbewerking, sculpturen of andere creatieve uitingen.

Hoewel het geen markt is mogen makers wel iets verkopen. In Frankrijk kennen ze dit concept al langer. Het wordt Les Arts & Jardins genoemd en is al jaren een zomers fenomeen.


StudioGee doet mee met de Toffe tuinen & Mooie makers route in Tilburg
Kunst van Studio Gee is gebruikt voor het maken van dit sfeerbeeld voor de Toffe Tuinen & Mooie Makers route.

Studio Gee doet mee met de Toffe Tuinen & Mooie Makers route!

Het evenement is zowel op zaterdag op zondag. Ikzelf stel mijn tuin (met kunst) op zaterdag 11 september open van 11:00 tot 17:00 uur. Bij de voordeur staat een tafel met registratielijst. Als je er nog geen hebt ligt er een plattegrond voor je klaar met alle deelnemende tuinen en makers. Ook krijg je als bezoeker een zakje bloemenzaad om de stad op te fleuren.

Meer informatie vind je op de website van stichting OpGroeneVoet.nl. Ben je in de tussentijd benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan een deel van mijn kunst in mijn portfolio of op Instagram!

Zie ik je zaterdag op de Coba Pulskenslaan 29 in Tilburg?


Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *