Doe mee met de Studio Gee Paddenstoelen Challenge!

door | challenges | 0 Reacties

Doe mee met de Studio Gee Paddenstoelen Challenge!

door | challenges | 0 Reacties

De herfst is fijn, paddenstoelen zijn mooi en iets winnen is altijd leuk. Perfecte combinatie toch? Dacht ik ook! Doe daarom mee met de Studio Gee Paddenstoelen Challenge!

De Studio Gee Paddenstoelen Challenge

Deze maand wil ik in teken van paddenstoelen laten staan en niet zonder reden. Voorheen hield ik vooral van de zomer. Maar na 10 jaar wonen in Turkije ben ik de duidelijke seizoenen in Nederland veel meer gaan waarderen. Ik woonde in Turkije aan de zuidkust op één van de warmste plekken van het land. Ik genoot van de zon maar later in het jaar zag vrijwel alles er verdord uit, tenzij het tuinen van ‘sites’ waren die goed onderhouden werden, of de bermen op toeristische locaties.

Het klimaat was er gewoon echt anders, en duidelijke seizoenswisselingen van zomer naar herfst en herfst naar winter zoals we het in Nederland kennen zijn er niet echt. Behalve dan dat de zomers kurkdroog zijn en de winters nat.

Ik vind de overgang van zomer naar de herfst nu één van de fijnste momenten. Ik geniet van de prachtige aardse kleuren, de frisser wordende en toch nog zonnige dagen, en de heerlijke herfstgeuren die deze tijd van het jaar met zich mee brengt. Ook ben ik een enorm van van alle mooie paddenstoelen die bijna letterlijk uit de grond lijken te schieten!

Paddenstoelen verdienen wel wat meer aandacht, en daarom ben ik nu dan ook de themacursus Paddenstoelen schilderen aan het maken. En dat is dan ook precies dat je kan winnen wanneer je meedoet met deze Paddenstoelen Challenge. Als je wint, krijg jij gratis toegang tot de themacursus Paddenstoelen schilderen! En nog een ander cadeautje dat ik nog even geheim houd.

Studio Gee Paddenstoelen Challenge

De officiele aankondiging

Studio Gee • Kunstclub organiseert een challenge!
Doe je mee? Het is de bedoeling dat je het deelt op Facebook of Instagram.

Spelregels
🍄 De basis is waterverf! Maar andere mediums erbij mogen ook zoals fineliners..
🍄 Maak een schildering van een paddenstoel naar keuze 😍 Welke is jouw favoriet?
🍄 Gebruik de hashtag #StudioGeeChallenge
🍄 Deel dit bericht op je eigen Facebook tijdline / Instagram Feed en zorg dat je mijn pagina (facebook.com/geeadriaansz.nl en / of instagram.com/de.kunstclub volgt.
🍄 Meedoen kan tot donderdag 30 september.
🍄 In de eerste week van oktober kies ik een winnaar!

Wat kun je met de Studio Gee Paddenstoelen Challenge winnen?

themacursus paddenstoelen waterverven

🏆 GRATIS toegang tot de nieuwe themacursus paddenstoelen schilderen (komt binnenkort online) + nog een extra cadeautje.

Veel succes en plezier! Maak er wat moois van!delenmaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest