Uitnodiging opening atelier zondag 26 maart

door | Clubnieuws | 2 reacties

Uitnodiging opening atelier zondag 26 maart

door | Clubnieuws | 2 reacties

Vanaf het moment dat ik weer terug ben in Nederland heb ik vanuit huis gewerkt. Ik voelde me gezegend dat ik die mogelijkheid had en heb. Het zorgt er voor dat ik mijn kinderen altijd naar school kan brengen en op kan halen en dat er daarom geen opvang nodig is. Het geeft een bepaalde rust die we als gezin ook nodig hadden.

Maar na een tijdje begon er toch wat te veranderen. Ik begon minder ruimte in huis te krijgen omdat mijn werk zich begon uit te breiden. Mijn wensen en dromen veranderden. Daarnaast begon ik in te zien, dat altijd thuis zijn, tja.. altijd thuis zijn is. Het werd tijd voor een verandering. Ik schreef mij in november 2021 bij Ateliers Tilburg in als zoekende en daarna was het wachten tot er iets passends voorbij kwam. Dat duurde ook wel even. Soms waren de ruimtes te klein of te groot, of voldeed het niet aan mijn wensen. En ik ben natuurijk niet de enige kunstenaar die op zoek is naar een fijne en betaalbare ruimte!

Op 20 december 2022 kreeg ik de fantastische e-mail dat er een nieuwe locatie zou komen in de Spoorzone en ik geselecteerd was om te komen kijken. Daarna ging het snel. Per 15 februari hebben alle huurders de sleutel mogen ontvangen en ben ik hard aan de slag gegaan om van mijn atelier een fijne werkplek te maken.

Kom je langs tijdens de inloopdag?

Uitnodiging opening atelier header
Uitnodiging opening atelier zondag 26 maart 3

Nu is het dan eindelijk zo ver dat ik deze ruimte met jou wil en kan delen! Daarom stel ik het atelier open tijdens een vrije inloopdag. Deze eerste keer zal een bijzondere zijn, want dat zie ik dan ook wel als de officiële opening. Voel je welkom om het atelier te bezoeken en te kijken hoe het er uit ziet, met mij kennis te maken als je dit nog niet eerder hebt gedaan en om mijn aanwezige kunst te bekijken. Ik ben van plan om eens per maand een vrije inloopdag te organiseren. Vervolgdata zullen in de agenda geplaatst worden.

Er zal ook een lesprogramma komen. Want nu ik een eigen plek heb is er natuurlijk ook ruimte voor leuke workshops en cursussen in plaats van enkel online! Ik beloof niet dat ik dit lesprogramma al klaar heb liggen tijdens de opening, maar deze is wel in de maak. Je zal hier vanzelf bericht over krijgen. (Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niks te missen!)

Praktische informatie

Datum: Zondag 26 maart
Tijd: van 15:00 tot 17:00 uur
Adres: Burgemeester Brokxlaan 4a

Er is een Facebook evenement aangemaakt voor deze opening. Het zou leuk zijn als je daar aangeeft of je komt.

Kom je met de bus of trein?

Als je met de bus of trein komt kun je hier de looproute op de kaart zien. (Er zijn meerdere routes die je kunt nemen maar deze vind ik persoonlijk wel de leukste en is ook kort!)

Looproute station Tilburg naar Studio Gee
Uitnodiging opening atelier zondag 26 maart 4

Kom je met de auto?

Als je met de auto komt kun je parkeren bij Spoorzone P2, wat naast het pand ligt. Vooralsnog is dit gratis, maar ik weet niet hoe lang deze situatie zal bestaan.

Als betalen weer ingevoerd wordt, kan in- en uitrijden alleen met bankpas. De tarieven liggen dan op 1.60 euro per uur.

Kom je met de fiets?

Je fiets kun je -op eigen risico- parkeren voor het pand aan de Burgemeester Brokxlaan. Als je een OV kaart hebt kun je de fiets ook parkeren in de overdekte bewaakte fietsenstalling aan de Noordkant. (Willem II-passage 15)

Ik kijk er in ieder geval naar uit. Wie weet tot dan!

Liefs, Gee

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

2 Reacties

 1. Yvonne Conradi

  Hoi Gee,

  Wat leuk dat je droom is uitgekomen en je met zoveel enthousiasme vertelt over je toekomst dromen.

  Ik wil graag je nieuwsbrief ontvangen maar ik zie zo geen mogelijkheid waar ik dat kan doen.

  Ik kom zeker naar je opening en ik zet deze al in mijn agenda.

  Tot snel
  Groetjes Yvonne Conradi

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *