Vanaf vandaag kan er bij mij gepind worden!

door | Persoonlijk | 0 Reacties

Vanaf vandaag kan er bij mij gepind worden!

door | Persoonlijk | 0 Reacties

Weer een heerlijke vooruitgang!

Tijdens de Art Fair in het Spoorpark waren er enkele klanten die graag wilde betalen met een Tikkie of betaalverzoek via de bank. Dat was natuurlijk helemaal prima, maar best even een gedoe omdat je dan eerst de contact gegevens van de klant nodig hebt voor je een verzoek kunt sturen. Ik bedacht me dat ik dat de volgende keer anders zou doen.

Pinnen met SumUp!

Vanaf vandaag 11 november 2021 kunnen alle klanten bij Studio Gee & de Kunstclub snel en veilig (contactloos) per pin betalen. Contant betalen mag natuurlijk ook nog steeds en vooraf online aankopen en later bij mij ophalen ook.

In ieder geval hebben we vanaf nu geen gedoe meer met tikkies of betaalverzoeken tijdens evenementen of aankoop bij mijn thuisstudio 😄👌🏼 Na je pinbetaling kun je je bon desgewenst per SMS en/of email ontvangen.delenmaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest