achtergrond verf1

STUDIOGEE. • Kunstclub.

Waterverven kun je leren!

Heb je zin om deze zomer te beginnen aan een nieuwe creatieve hobby, maar denk je dat waterverven niet voor jou weggelegd is?

Met deze laagdrempelige maar zeer uitgebreide cursus ‘Waterverven kun je leren!’ laat ik je zien dat ook jij prachtige creaties kan maken met aquarel! Volg de cursus in je eigen tempo wanneer het jou uit komt en connect met andere cursisten in de online leeromgeving van de Kunstclub!

 

Deze cursus is voor jou wanneer je…

wel wil schilderen maar geen flauw idee hebt hoe te beginnen.

ergens een schilderpallet hebt liggen maar het steeds voor je uit schuift omdat je denkt dat het te ingewikkeld is.

denkt dat je niet creatief genoeg bent, al wil je wel graag een creatieve hobby.

op zoek bent naar heldere en laagdrempelige uitleg.

wil leren wanneer het jou uit komt in je eigen vertrouwde omgeving.

toch wil kunnen connecten met andere cursisten, zonder dat het moet.

onzeker bent over je kunnen.

Hoi! Ik ben Gee Adriaansz!

Natuurkunstenares uit Tilburg.

Een paar jaar geleden kreeg ik tijdens een heftige en intense periode een burn-out, waardoor ik mijn eigen bedrijf als webdesigner en webhoster vaarwel moest zeggen en de enorme behoefte voelde om te gaan schilderen.

Waterverven werd voor mij dé manier om al mijn gevoelens een plek te kunnen geven, en ik verbaasde mijzelf en mijn omgeving keer op keer met wat er uit mijn handen kwam. Mijn omgeving was soms wat onzeker over het pad dat ik bewandel, maar de “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” mentaliteit heeft mij al enorm veel gebracht. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Inmiddels ben ik op het punt beland dat ik met de opgedane kennis graag anderen wil helpen. Door mijn ervaring weet ik 100% zeker dat iedereen kan waterverven. Iedereen is creatief, alleen soms heb je wat hulp nodig om die creatieveling in jezelf (terug) te vinden.

De uitgebreide cursus heb ik opgedeeld in meerdere modules met ieder zijn eigen lessen zodat ik je stap voor stap kennis kan laten maken met de prachtige wereld van waterverf, zonder dat je overweldigd wordt.

Ga je mee op creatief avontuur?

Studio Gee • Natuurkunstenares Gee Adriaansz
rode dwergbij zwarte dwergbij honingbij bijen

Dit leer je in de online cursus ‘Waterverven kun je leren!’

Als je weet welke technieken je kunt gebruiken, zal je zien dat waterverven makkelijker is dan het er uit ziet. Om je niet te overweldigen met alle informatie, heb ik de cursus opgedeeld in meerdere modules. Iedere module bevat één of meerdere lessen waarin ik je middels duidelijke video’s alles laat zien wat je moet weten om te kunnen starten. Je zal zien dat het echt heel makkelijk is en dat ook jij kunt waterverven!

Na deze lessen neem ik je mee het creatieve pad op en gaan we samen alles wat je geleerd hebt stap voor stap toepassen. Aan het einde van de tutorial heb je een prachtige illustratie gemaakt. Ja, JIJ!

De modules

In het e-book wordt al veel behandeld. In de cursus gaan we nog dieper in op de volgende onderwerpen.

 

Module 1

Introductie.

In deze module vind je een video waarin ik je nog eens kort uitleg wie ik ben, en voor wie deze cursus bedoeld is. Daarna kunnen we van start!

Module 2

Materialen.

Welke papiersoorten zijn er? Welke penselen kun je gebruiken? In deze lessen leer je in-depth over de verf, de materialen, essentiële en optionele benodigdheden.

Module 3

Je werkplek.

Ik laat je zien hoe je je werkplek in kunt richten wanneer je gaat schilderen en hoe je je materialen het beste kunt bewaren.

Module 4

Je outline overbrengen.

Hoe kun je je tekening of outline overbrengen op aquarelpapier met of zonder transferpapier? In deze lessen laat ik het je zien!

Module 5

Kleuren.

Om de kleuren en de gevolgen van de technieken te begrijpen gaan we een kleurenkaart maken.

Module 6

Technieken.

The fun part! Ik laat je zien hoe je lagen kunt opbouwen en vertel je over de diverse technieken. Zoals wet on wet, wet on dry, glaceren en we gaan oefenen!

De tutorials

Module 7

Tutorial.

In deze module gaan we aan de slag met alles wat je in de voorgaande lessen geleerd hebt. We gaan beginnen met je eerste illustratie!

Module 8

Tutorial.

Nu je de eerste illustratie af hebt, kunnen we naar de tweede illustratie. Wederom zullen we alles wat je geleerd hebt toepassen.

 

Module 9

Tutorial.

In deze laatste tutorial gaan we een moeilijkere illustratie maken om te zien hoe je de technieken beheerst. Maar zelfs dan zul je zien iedereen kan waterverven, en jij bent het bewijs!

kunstclub studiogee

Introductie aanbieding!

€ 19,95 (Normaal € 49,95)

Heb jij altijd het idee gehad dat je niet creatief bent, maar heb je wel het gevoel dat je het graag wil proberen? Ik weet zeker dat jij kunt waterverven! Met deze uitgebreide online cursus leer je stap voor stap hoe je kunt beginnen en gaan we ook samen een aantal mooie illustraties maken.

Na het volgen van deze leuke cursus weet je precies:

welke technieken er zijn en hoe je ze toe kunt passen.

waar je op moet letten wanneer je materialen zoals penselen, verf en papier gaat kopen.

hoe je in een handomdraai je ideale werkplek op kunt zetten.

Je zal je volgende waterverf schilderij met een flinke dosis zelfverzekerdheid en heel veel plezier gaan maken.
Jij kan dit!

De cursus vindt plaats in de interactieve online leeromgeving van de Studio Gee • Kunstclub waar je desgewenst ook kunt connecten met andere cursisten in de groep en je je creaties kan delen. Na betaling krijg je direct je inloggegevens per e-mail* en kun je meteen aan de slag!
De cursus is één jaar voor je beschikbaar, dus je hebt alle tijd om te starten en je kunt in deze periode de lessen zo vaak volgen als je maar wil.

* Check je e-mailadres goed!

Veelgestelde vragen

butterflies postcard

Hoe volg ik de cursus?

Wanneer je de cursus gekocht hebt ontvang je inlog gegevens. Hiermee kun je inloggen in de Kunstclub van Studio Gee via de knop rechtsboven op de website of via deze link.

Wat heb ik nodig om te starten?

in ieder geval een gezonde dosis creatieve zin! Verder is de keuze aan jou. Of je volgt eerst de lessen over de materialen en gaat daarna op pad om deze te kopen, of je gebruikt wat je eventueel zelf al hebt liggen aan papier, penselen en waterverf.

Wil je voordat je begint weten wat je kunt kopen aan materialen? Check dan mijn GRATIS startersgids: Waterverven kun je leren!

Hoe lang duurt de cursus?

Je kunt het zo lang maken als je zelf wil. Alles in één keer of eens per week een paar lessen of een module. Wel is het handig om direct mee te doen tijdens het bekijken van de video’s. Dan heb je minder kans om het weer te vergeten en je kunt natuurlijk de video even pauzeren als je wat meer tijd nodig hebt met hetgeen waar je mee bezig bent.

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

Na aanmelden heb je een heel jaar toegang tot de online leeromgeving. Dit geeft je genoeg tijd om alle lessen op je gemak te doorlopen, zo vaak je maar wilt, en om te oefenen. Ook kun je gedurende het hele jaar actief meedoen in de groepen als je dit leuk vindt.

Is meedoen in de groepen verplicht?

Nee, het is niet verplicht om in de groepen mee te doen. Wel raad ik het aan als je op zoek bent naar gelijkgestemden. In de groepen heb je de kans om andere cursisten te leren kennen, je werken te delen, vragen te stellen, andere te helpen en om in een veilige plek je onzekerheden te delen met anderen. Want ik kan mij zomaar voorstellen dat je die hebt, net zoals ik er ook wel eens mee worstel! Je zal zien dat je echt niet de enige bent en zo kun je elkaar op meerdere manieren helpen.

Mijn vraag staat hier niet bij

Is er een vraag bij je opgekomen die ik op deze pagina niet beantwoord heb? Mail mij dan op hallo@geeadriaansz.nl!

Sluit alle tabbladen

Ben je er klaar voor om te gaan waterverven?

Let op! Deze cursus is op dit moment (juni 2021) in ontwikkeling. Ik werk er hard aan om de cursus eind juli 2021 te kunnen lanceren (Hopelijk nog voor de zomervakantie begint in Noord-Brabant)

Wil je bericht krijgen wanneer de cursus online is?
Schrijf je dan hier in (en download alvast de handige startersgids boordevol informatie)

Pin It on Pinterest