Win Van Gogh aquarelprijzen + gratis workshop

door | challenges, Kunst topics, samenwerking | 0 Reacties

Win Van Gogh aquarelprijzen + gratis workshop

door | challenges, Kunst topics, samenwerking | 0 Reacties

Inhoudsopgave

Enige tijd geleden werd ik door Royal Talens benaderd. Zij vroegen mij om mee te werken aan het maken van een workshop voor een nieuwe product lancering. In februari was het zo ver en gingen we aan de slag voor Van Gogh Colours. We hebben in mijn atelier een aquarel workshop opgenomen voor de Van Gogh watercolour pocket box!

Winactie!

En deze samenwerking was natuurlijk niet voor niets. Er hangt ook een heel mooie winactie aan!

Ontdek je eigen creatieve reis met Van Gogh! Vincent Van Gogh was een avonturier, en net als hij willen wij dat jij het onbekende ontdekt, een nieuw pad verkent en op zoek gaat naar nieuwe kleuren. Vincent Van Gogh werd gedurende zijn leven steeds weer geinspireerd door de landen waar hij woonde en de plaatsen die hij bezocht.

Ben je nieuw met aquarelleren, of gewoon op zoek naar een manier om je aquarelvaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij zowel mij als bij Royal Talens aan het juiste adres! Met onze gratis aquarelworkshops willen we je aanmoedigen om naar buiten te gaan en creatief aan de slag te gaan met de Van Gogh aquarel pocketbox! Wees niet bang om nieuwe technieken uit te proberen, en laat je net als Van Gogh altijd inspireren.

Meedoen?

Bekijk de gratis aquarelworkshops en doe mee aan de creatieve wedstrijd! Van april tot en met september kun je meedoen aan de wedstrijd om kans te maken op mooie prijzen.

Er worden elke maand maarliefst twee winnaars gekozen door Van Gogh Colours die een goody bag ter waarde van €200,00 aan Van Gogh producten winnen!

Zo doe je mee

Maak een kunstwerk met (voornamelijk) Van Gogh aquarelverf! Klaar? Deel het op Instagram:

  • Maak een foto(‘s) van je kunstwerk
  • Upload je kunstwerk naar Instagram
  • Deel gerust de inspiratie achter je werk (niet verplicht)
  • Vertel welke Van Gogh producten je hebt gebruikt
  • Voeg de hashtag #vangoghsjourney toe en vergeet @vangoghcolours (of zoeken op Van Gogh Colours) niet te taggen 😊
  • Mij persoonlijk @gee.adriaansz mág je ook taggen op instagram maar dit is niet verplicht ❤️ leuk vind ik het natuurlijk wel!

Ga naar deze link om je aan te melden voor de gratis aquarelworkshops en de voorwaarden van de wedstrijd!

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen maar deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *